Featured Ferrari 488 GTB Izbor uredništva LIFESTYLE Tekashi 69 Vijesti Zanimljivosti

Zapamtite idioti, Ferrari je crven baš kao što je nebo plavo, no katkada vrijeme poludi i postane sivo, baš kao i Propeti konjić duginih boja Tekashija 69


Ludo lijep ili ekstra ružan? Evo što trebate znati o ovom posebnom Ferrariju duginih boja.

Američki reper Tekashi 69 nije poznat samo po svom stilu života i glazbi, već je i njegov izbor automobila prilično odvažan. Tijekom posjeta Dubaiju smislio je Ferrari 488 GTB duginih boja, vjerojatno najšareniji automobil koji ćete ikada vidjeti. Nije ni čudo što savršeno pristaje uz glazbenikovu frizuru koja se prelijeva u šarenim bojama.

Prema Forbesu, Tekashi 6ix9ine je “težak” 8 milijuna dolara, a njegov životni stil je sve samo ne skroman.

Dobro, za početak par riječi o zloglasnom Danielu Hernandezu, u glazbenom svijetu poznatijem pod nadimkom Tekashi 69. Poznat je po svom agresivnom repanju koje se ne sviđa njegovim kolegama glazbenicima, kao i po dugi. nijansu kose i niz tetovaža, čak i na licu, proslavio se singlom “Gummo” 2017. godine, a od tada često osvaja vrhove glazbenih ljestvica. Njegov singl Fefe, suradnja s Nicki Minaj, dospio je na treće mjesto Hot 100 ljestvice, a čak su s pjesmom “Trollz” došli do prvog mjesta. Treba napomenuti da je dječak nakon izlaska iz zatvora objavio singl “Goo”. Prema Forbesu, Tekashi 6ix9ine je “težak” 8 milijuna dolara, a njegov životni stil je sve samo ne skroman.

Ni automobili mu nisu ništa drugačiji. Vlasnik je niza super bolida među kojima se (i zbog svoje boje) ističe Ferrari 488 GTB. To si je priuštio tijekom posjeta Dubaiju, kada se također našao u središtu pozornosti zbog velikih svota koje je ostavljao u tamošnjim trgovinama. Na njegov zahtjev, Ferrari je obojan u preljevne nijanse, kakve se mogu naći na glazbenikovoj kosi.

Unutrašnjost automobila bila je nešto manje istaknuta, s mekom kožom i manje kričavim nijansama. Naravno, Rainbow Ferrari 488 GTB, kako je automobil dobio nadimak, nije jedini dugin automobil u Tekashijevoj garaži. Čak je i njegov Lamborghini Aventador odjeven u niz boja i nijansi. Auto se također pojavljuje u njegovoj pjesmi “Lamborghini”, u kojoj udružuje snage s Offsetom i Lil Pumpom.Source link

Related Posts