FORMULA 1 Vijesti

Tragedija formule 1

Veliki Red Bull za svoja četiri auta i dalje nema motore za 2016. Mercedes ih je dao Manoru (!?), Renault glumi uvrijeđenu frajlu a Ferrari je jedva dočekao da zabije nož u leđa velikom konkurentu. Sveukupno, F1 pokazuje koliko je nisko spala i iako svi proklamacijom bodre Red Bull, sasvim je jasno da žele ugasiti ovu veliku momčad da bi priskrbili koji bod više.
Uz činjenice da su utrke procesija, da od utrkivanja nema ni ”u”, da često čujemo od vozača ili njihovih inžinjera ”da je nemoguće dostići vozača ispred..”.., da su ove godine zadovoljile samo Budimpešta i Silverstone..Od viteštva i gladijatorstva nije ništa ostalo.
Mercedes je Manoru dao motore i to je tragičan potez jer Manor neće napredovati. Renault je nakon tragičnih 2014. i 15. uvrijeđen jer se svijet F1 ismijavao s francuskom tvornicom koja nije mogla pratiti trend. Sad priprema svoju momčad na ruševinama Lotusa i teško je očekivati da bi s motorima opet mogla pokriti i RB i Toro Rosso.
Bernie Ecclestone je 84 i čini se da mu se živo fućka. On bi sigurno mogao naći motore za Red Bull ali to ne čini. Tragedija je na pomolu. Druge nas godine očekuje još lošija. Od Američkog Haasa je vrlo teško očekivati bilo što..(gd)

Related Posts