Aktualno Auto Bild Dacia Featured nagrada Vijesti Zanimljivosti

Čitatelji časopisa Auto Bild odabrali su Daciju


Baš kao i prošle godine, rezultati istraživanja časopisa Auto Bild o „Najboljoj automobilskoj marki u svim kategorijama” smjestili su Daciju na prvo mjesto u kategoriji „Automobila s najboljim omjerom cijene i kvalitete”. Istraživanjem je bilo obuhvaćeno 37 automobilskih marki. Vozila marke Dacia još su jednom prepoznata po svojoj pristupačnosti i pouzdanosti.

Dacia Sandero najpovoljniji je gradski automobil na njemačkom tržištu. Svojim suvremenim dizajnom i opremom ispunjava najvažnija očekivanja kupaca. Dacia Duster vozilo je B-segmenta koje robusnim izgledom terenca utjelovljuje avanturistički duh marke. Svojom okretnošću i izvedbama s pet ili sedam sjedala, novi Dacia Jogger mijenja pravila igre u segmentu kompaktnih karavana.

Četverostruka titula koju su marki dodijelili čitatelji časopisa Auto Bild još jednom potvrđuje usmjerenost marke na stvaranje iznimno pouzdanih vozila s dobrim omjerom cijene i kvalitete. Od ulaska na njemačko tržište 2004., Dacia je prodala više od 750.000 vozila. U 2021. zabilježeno je više od 42.000 registracija vozila ove marke, a njezin tržišni udjel iznosio je gotovo 1,5 %.Source link

Related Posts