Automoto

ESKLUZIVNO, Dakar: “Teško za navigiranje, ali sve je prošlo dobro”

Nakon jučerašnjeg dana za zaborav, Braća Coronel danas su doista mogli uživati u svakom kilometru brzinskog ispita. Tome svjedoći i kratka izjava koju nam je nedugo nakon završetka brzinskog ispita dao, Tom Coronel, suvozač u Century C6 bolidu i brat vozača, Tima Coronela.

“Na početku brzinskog ispita, vozili smo se u oblaku prašine automobila ispred sebe, no, na sredini smo stigli do otvorene sekcije i mogli smo prestići nekoliko automobila. Teško za navigiranje zbog ponekih dijelova koji su jako komplicirani, ali, sve je prošlo dobro i bez problema.”

“Na kraju, 30-ak kilometara prije završetka, prolazili smo kroz pješćane dine, kroz koje je Tim zaista letio.”

“Stoga, sve je prošlo u redu. Danas smo imali jako dobar dan, bez probušene gume, osim one iz prošlog brzinca na putu u Bivac. Sve drugo je bilo perfektno”, zaključio je.

Sutra je na rasporedu peti brzinski ispit koji starta u Al-Hofufu i završava gotovo 730 km dalje u Shaybahu, a u njemu, također, ne nedostaje zanimljivosti.

 

Svi medijski materijali vlasništvo su Tom Coronel službene galerije ili galerije Coronel Dakar Teama, stoga, zabranjeno ih je koristiti i dijeliti uokolo.

Ivan Vrhovec

Urednik MotorsportHR-a :) Započeo svoj novinarski put, daleke 2011. i očuvao ga sve do danas. Radio sam za razne medije, poput Auto90, GP1, srpski Sportissimo Rs, jednom ranije za MotorsportHR. Da, ovo je moj drugi put ovdje. :) Stekao sam iskustvo koje je neprocjenjivo i poznanstva koja su ostala i do dan danas, neka od njih su veoma čvrsta. :)
Follow Me:

Related Posts