Aktualno Featured Izbor uredništva Nevera rimac rimac concept two Rimac Nevera Vijesti Zanimljivosti

NEVERI upaljeno zeleno svjetlo i napokon kreće u pohod na kupce! Puno sreće za prvi HR automobil i to odmah onaj najbrži i najjači električni na svijetu


150 primjeraka po cijeni od 2,4 milijuna eura kreće na put iz Svete Nedelje širom svijeta! Rimčev superautomobil nakon 5 godina konačno spreman za tržište. Nestrpljivi kupci jedva čekaju trenutak da se domognu Nevere!

Pet godina nakon početka projekta, Mate Rimac savladao je i posljednje prepreke na putu isporuke modela najbržeg električnog cestovnog bolida kupcima diljem Europe.

Nevera se smatra najbržim električnim automobilom u svijetu i stoji 2,4 milijuna dolara. 150 sretnika jedva čekaju svoj bolid!

Nakon što je u Europskoj uniji zaprimila odgovarajuću dokumentaciju za model Nevera, hrvatska grupa Rimac počet će isporučivati kupcima svoj flagship električni hiperautomobil, objavio je u nedjelju na Facebooku osnivač i većinski vlasnik tvrtke Mate Rimac. Najavio je da bi dokumenti za prodaju nevjere u Americi uskoro trebali biti dostupni”, napisala je Rimac u objavi na Facebooku. Dodao je da je projekt Nevera pokrenut 2017. godine.

“Bili smo naivni i mislili smo da ćemo automobil isporučiti 2020.”, napisao je, napominjući da je sada sve konačno spremno. Na početku isporuke automobila kupcima Nevera se smatra najbržim električnim automobila u svijetu i košta 2,4 milijuna dolara, a kupci će ga dobiti u sljedećih nekoliko mjeseci. Rimac će Neveru proizvoditi u 150 jedinica, a svaki će automobil biti jedinstven zbog različitih mogućnosti osobnih postavki. Početak isporuke Nevere kupcima još je jedna dobra vijest koja je prošlog tjedna stigla iz ove automobilske tvrtke. Rimac je prošlog tjedna otkrio da je Rimac grupa u posljednjem investicijskom krugu prikupila 500 milijuna eura, čime je tržišna vrijednost tvrtke porasla na više od 2 milijarde eura.Source link

Related Posts