Aktualno Featured Vijesti Zanimljivosti

Novi Shell benzinski servis u Istri


Coral Croatia d.o.o. (Shell Licensee), u većinskom vlasništvu grčke kompanije Coral S.A., u Pazinu je otvorio 28. Shell benzinski servis u Hrvatskoj. Istarski kupci će tako osim na Shell benzinskim servisima u Medulinu, Umagu, Puli i Kanfanaru od sada pronaći Shell V-Power goriva i na adresi Šime Kurelića 34, u Pazinu.

Visokokvalitetna goriva Shell V-Power s tehnologijom DYNAFLEX pružaju maksimalne performanse vozila. Shell V-Power goriva obogaćena su snažnim sredstvima za čišćenje koja održavaju osnovne dijelove sustava i štite ih od naslaga koje utječu na performanse dizelskih i benzinskih motora.

Uz širok asortiman Shell V-Power goriva, u modernom interijeru trgovine Shell Select u Pazinu kupci mogu pronaći sve što im je potrebno za ugodnu i bezbrižnu vožnju, poput jedinstvenog Shell Car Care asortimana za čišćenje, zaštitu i poboljšanje interijera i eksterijera vozila. Benzinski servis Shell Pazin nudi i bogat izbor Shell Helix motornih ulja i maziva, prikladnih za benzinske i dizelske motore koja sadrže jedinstvenu tehnologiju Shell PurePlus. Zaljubljenici u vožnju na dva kotača, na Shell benzinskom servisu Pazin pronaći će Shell Advance ulja, jedina ulja koje preporučuje Ducati.

U Shell benzinskim servisima su kvaliteta ponude i užitak boravka gostiju na prvom mjestu, stoga su njegovi Cafei ugodno dizajnirani te se u njima poslužuje prvoklasna kava. Uz miris vrhunske kave, na benzinskom servisu Shell Pazin, gosti mogu uživati u svježe cijeđenim sokovima, toplim kroasanima iz pećnice Cafea ili slasno složenim sendvičima te bogato punjenim tortiljama po jako dobrim cijenama.

Kako bi vaš automobil zablistao na cesti, Shell benzinski servis Pazin, donosi Shell Jet wash automatske praonice sa snažnim mlaznicama i gustom pjenom za odličan učinak pranja i sjaja vozila.

Bogati program promocija čine redovnu ponudu u trgovinama Shell benzinskih servisa, pa tako uz kupnju Shell V-Power goriva na Shell BS-u Pazin, do kraja rujna kupci mogu kupiti Shell V-Power sjenilo za zaštitu od sunca po promo cijeni od samo 10 kuna (1,33 EUR).

Preuzmite svoju allSmart loyalty aplikaciju i ugrabite besplatne bodove u vrijednosti od 10 kuna (1,33EUR).

Posjetite već danas novootvoreni Shell benzinski servis u Pazinu, potražite vrhunsko Shell V-Power gorivo te se sami uvjerite u iznimnu kvalitetu Shell proizvoda i usluga.Source link

Related Posts