0.9

Ponuda Opelovih lakih gospodarskih vozila


Opel je danas najavio novu generaciju svojih kompaktnih, srednjih i velikih lakih gospodarskih vozila (LGV) – Comba, Vivara i Movana. Sve modele krasi novi izgled, te redizajnirana ploča s instrumentima, dok električne verzije s baterijom i dalje nude vodeći doseg u klasi. Njemački proizvođač automobila također je objavio kako će novi Movano uskoro biti dostupan i kao vozilo s pogonom na vodikove ćelije goriva.

Nadolazeći modeli laganih gospodarskih vozila branda s munjom prepoznatljivi su već na prvi pogled zahvaljujući novoj interpretaciji Opel Vizor lica branda, koje je kupcima poznato s Opelovih osobnih automobila. Vizor, koji se proteže cijelom širinom prednjeg dijela vozila, elegentno integrira Opelov logo i prednja svjetla u jednu cjelinu

Osim vanjskog dizajna, unutrašnjost novog Opel Comba, Vivara i Movana također je dodatno poboljšana. Istaknute značajke osvježene ploče s instrumentima uključuju nove bežične sustave za informiranje i zabavu s dodirnim zaslonima u boji veličine do 10 inča, kompatibilnima s aplikacijama Apple CarPlay i Android Auto.

Električne verzije s baterijom novih Comba, Vivara i Movana nastavljaju nuditi beskompromisnu upotrebljivost, usporedivu s odgovarajućim modelima s motorima s unutarnjim izgaranjem. Zahvaljujući vrhunskim tehnologijama i poboljšanjima, uključivo dodatno poboljšanu učinkovitost pogonskog sklopa, sva tri modela i dalje nude vodeći doseg u klasi, bez lokalnih emisija.

Nova Opelova lagana gospodarska vozila zadržala su sve prednosti svojih prethodnika kao što su bogata ponuda naprednih sustava za pomoć vozaču kako bi putovanja i upravljanje vozilom bili još udobniji i prvenstveno sigurniji. Sva tri LGV-a također će biti dostupna u različitim duljinama, visinama i vrstama karoserije kako bi zadovolji sve profesionalne potrebe, a zadržat će i svoje uvjerljive obujme teretnog prostora, nosivosti i kapacitete vuče. Opel će otkriti više informacija o pojedinim vozilima u nadolazećim tjednima.Related Posts