Featured LIFESTYLE NFT Renault Vijesti Zanimljivosti

Renault predstavlja GENR5, svoju prvu kolekciju NFT-ova


Renault najavljuje ulazak na tržište nezamjenjivih tokena (NFT) kao digitalnih potvrda o vlasništvu. Riječ je o jedinstvenim identifikatorima koje nije moguće kopirati, zamijeniti ili podijeliti na više dijelova. Ti se identifikatori bilježe na blockchainu i služe kao potvrda o autentičnosti i vlasništvu. Osim toga, dolaze u različitim oblicima: kao slika, videozapis, zvučni zapis i sl.

Renaultova prva kolekcija nezamjenjivih tokena nadahnuta Renaultom 5, genR5, u prodaju stiže 15. prosinca ove godine. Prvi je to projekt kojim marka odaje počast stvaranju kultnog modela 70-ih! Svoju kreativnost iskazala je kroz generativnu umjetnost i stvaranje 1972 jedinstvena nezamjenjiva tokena (1972. je godina kada je Renault 5 stavljen na tržište).

Svaki od 1972 nezamjenjiva tokena raspoloživa za prodaju koncipiran je kao 9-sekundni video o Renaultu 5, popraćen ekskluzivnom naslovnicom, dinamičnim osvjetljenjem i zvučnim efektima.

Kolekciju genR5 nadahnule su četiri kultne izvedbe modela Renault 5. Kolekcija sadržava:

• 100 NFT-ova električnog Renaulta 5, u čast 100 revolucionarnih električnih automobila proizvedenih od 1972. do 1974.
• 160 NFT-ova Renault 5 Turbo koji simboliziraju 160 KS snažan motor ovog kompakta i sportski duh marke Renault
• 450 NFT-ova Renault 5 Le Car Van koji simboliziraju broj primjeraka ovog ograničenog modela koji je proizveden u francuskoj i dizajniran za američko tržište
• 1262 NFT-a Renault 5 TL, simbola revolucije u segmentu gradskih automobila
Svaki NFT bit će nasumično dodijeljen i vidljiv tek nakon kupnje, a kupcima će omogućiti pristup posebnim pogodnostima . Osobe koje prvi put kupuju NFT i plaćaju tradicionalnom valutom ili bankovnom karticom te stručnjaci za internet treće generacije koji plaćaju kriptovalutom moći će si priuštiti NFT-ove iz ove kolekcije po istoj pristupačnoj cijeni.

Na platformi R3NLT (https://nft.renault.com/fr) možete pratiti vijesti o prodaji ili se prijaviti kako biste primali važne obavijesti o kupnji NFT-ova genR5. Renault će o svim pogodnostima redovno izvještavati preko vlastitih korisničkih profila na platformama Discord (R3NLT Discord) i Twitter (Renault_NFT).

Vlasnici NFT-ova genR5 moći će sudjelovati u stvaranju kolekcionarskih proizvoda The Originals koji će zatim biti dostupni u ekskluzivnoj ograničenoj kolekciji. Osim toga, vlasnici će primati i obavijesti o novitetima iz budućih kolekcija.

„Pridruživanje zajednici R3NLT jednako je sklapanju posebnog odnosa s markom koja stvara nova iskustva za sve entuzijaste, a kolekcija NFT-ova posvećenih Renaultu 5 savršena je prilika za takvo što!” Arnaud Belloni, direktor marketinga marke na globalnoj razini.

GENR5, INKLUZIVNI PRISTUP U OKVIRU DRUŠTVENO ODGOVORNOG PROJEKTA GIVE ME 5

Svi vlasnici nezamjenjivih tokena genR5 automatski postaju sponzori projekta Give Me Five, budući da će 50 % prihoda od prodaje NFT-ova biti uloženo u financiranje inicijativa za informiranje javnosti. Give Me 5 je društveno odgovorni projekt marke Renault, prvenstveno namijenjen obnovi teniskih terena za mlade u radničkim četvrtima. Renault je u okviru te inicijative ove godine obnovio tri teniska terena u Marseilleu, Lyonu i Grignyju.

RENAULT PREDSTAVLJA R3NLT, PLATFORMU TEMELJENU NA INTERNETU TREĆE GENERACIJE

Puštanjem u prodaju svoje prve kolekcije NFT-ova i s ciljem da započne dugoročni projekt, Renault je pokrenuo vlastitu platformu R3NLT, dostupnu na sljedećoj poveznici: https://nft.renault.com/fr.
Platforma bi oko projekta trebala okupiti veliku zajednicu entuzijasta, kako pravih majstora za web 3.0. tako i potpunih početnika.

Ova sigurna platforma jedina je na kojoj će se nuditi nezamjenjivi tokeni marke Renault, a služit će i za stvaranje posebnog odnosa s markom. Platforma će omogućiti korisnicima da na siguran način pristupe svojim novčanicima te će se razvijati u skladu s budućim lansiranjima.
Na toj platformi, temeljenoj na internetu treće generacije, kupce Renaultovih NFT-ova čekaju jedinstvena iskustva:

• događanja organizirana u partnerstvu s Renaultom
• ekskluzivne testne vožnje
• susreti s dizajnerima marke
• pretpregled izložbi
• privatni obilasci mjesta koja dotad nisu bila otvorena za javnostSource link

Related Posts