Aktualno Arthur Tussik Featured Gallardo Lamborghini Lamborghini Gallardo popravak Servis Vijesti Zanimljivosti

Video: Ruski majstor popravlja razvaljen Lamborghini Gallardo


Arthur Tussik poznati je stručnjak za popravke automobila koji ima i više nego impresivnu publiku na svojem YouTube kanalu.

Dosad se hvatao u koštac s najzahtjevnijim popravcima pa je brojne automobile vraćao u potpuno ispravno stanje nakon što su oštećeni u sudaru. No, novi projekt uvjerljivo je najzahtjevniji dosad.

Radi se o Lamborghini Gallardu koji je u sudaru pretrpio totalnu štetu. No, Arthur Tussik uvjeren je da ga može vratiti u život. Premda je impresivno gledati kako ruski majstor sanira oštećenja nosivih dijelova, jasno je da njihova čvrstoća i otpornost na uvijanje neće biti niti približno onim vrijednostima koje je Lamborghini Gallardo imao kad je izašao iz tvornice.

Video u prilogu tek je prvi od najavljena tri, a kompletan projekt popravka automobila pratit ćemo i dalje s velikim zanimanjem.

Previous articleCastbox: Free Podcast Player, Radio & Audio Books

Od malih nogu zaražen oktanima pa već krajem 80-ih bjesomučno guta sve automobilske tiskovine. Kao dipl.ing. strojarstva čitatelju približava mehaniku automobila. Osnivač i glavni urednik portala Autopress.hrSource link

Related Posts