Aktualno Featured Peugeot 408 Vijesti Zanimljivosti

Zarobljen u prozirnoj sferi, novi Peugeot 408 privlači poglede…


Nije trebalo dugo da Peugeot 408, koji je svijetu predstavljen u lipnju, postane dio muzejskog postava. Neobična instalacija, koja novi model prikazuje iz svih kutova, izložena je u francuskom muzeju Louvre-Lens.
Prozirna sfera u kojoj je zarobljen novi Peugeot 408 rotira se i prikazuje vozilo iz svih kutova. Usto je potpuno iznenađujuća, baš kao i dizajn novopridošlog modela koji potpisuje marka, a koji je predstavljen ovog lipnja.

Svojim jedinstvenim izgledom dinamičnog i inovativnog fastbacka, novi Peugeot 408 jednostavno nadahnjuje. Tim nadarenih umjetnika, inženjera i tehničara iz pariškog kreativnog studija Superbien realizirao je projekt agencije OPEn i pretvorio ga u zadivljujuću stvarnost koja kao da prkosi gravitaciji.

Ti stručnjaci za dizajn jedinstvenih i originalnih instalacija prezentirali su Peugeot 408 na krajnje poseban način. Pitate se gdje instalacija počinje, a gdje završava? Kako se novi Peugeot 408 može preokretati, rotirati i pomicati na tako neobičan način? Tajna je u prozirnoj sferi u kojoj je automobil zarobljen, a koja omogućuje da ga razgledate iz svih kutova.

Originalni izložak predstavljen je u fantastičnom ambijentu muzeja Louvre-Lens. Novi Peugeot 408, automobil sportskog dizajna i fluidnih linija, pretvoren je u jedinstveno umjetničko djelo koje ćemo vjerojatno susretati i na drugim događanjima. Video se nalazi na ovom linku , a više informacija o novom modelu Peugeot 408 na ovom linku.Source link

Related Posts