FORMULA 1 Vijesti Zanimljivosti

SLUŽBENO: Hamiltonu novi ugovor s Mercedesom

Aktualni i četverostruki svjetski prvak, Lewis Hamilton potpisao je novi ugovor s Mercedesom te će za njih nastupiti u 2019. i 2020.

“Uvjeren sam da je Mercedes pravo mjesto gdje trebam biti u budućnosti. Iako smo puno postigli od 2013., momčad je gladnija nego ikada.”

“Potpisivanje ugovora bila je samo formalnost onoga što smo se Toto i ja dogovorili tokom protekle zime. Ipak, dobar je osjećaj konačno staviti svoj potpis. Ja sam dio Mercedesove obitelji već dvadeset godina i nikada nisam bio sretniji nego sada.”

Ovu situaciju prokomentirao je i sam Toto Wolff, šef Mercedesa.

“Bilo je mnogo špekulacija o novom ugovoru. Nema toga što nije bilo rečeno o Lewisu. Mercedes je njegova druga kuća i vjerujem da nas najbolja poglavlja priče tek čekaju.”

Očekuje se da će i pitanje Hamiltonovog timskog kolege biti riješeno kroz narednih nekoliko tjedana.

Ivan Vrhovec

Urednik MotorsportHR-a :) Započeo svoj novinarski put, daleke 2011. i očuvao ga sve do danas. Radio sam za razne medije, poput Auto90, GP1, srpski Sportissimo Rs, jednom ranije za MotorsportHR. Da, ovo je moj drugi put ovdje. :) Stekao sam iskustvo koje je neprocjenjivo i poznanstva koja su ostala i do dan danas, neka od njih su veoma čvrsta. :)
Follow Me:

Related Posts