Automoto

Dakar: Braća Coronel bez pogrešaka na zatjevnom sedmom brzincu

Na sedmom brzinskom ispitu ove nedjelje, braća Coronel susreli su se zaista sa svačime. Bio je to težak i zahtjevan brzinac sa kamenjem i dinama, ali i jako težak za navigiranje. No, Tom i Tim nisu se dali smesti odradivši posao besprijekorno.

Očekivali su kako će organizacija samog relija biti nešto blaža nakon “dana za odmor”, ali to nije bio slučaj.

S obzirom da je brzinac bio dugačak, momčad je stavila Hella lights svjetla na auto, kako bi se osigurali. Upalili smo ih zadnjih pet minuta zalaska”, rekao je Tom.

“Mislili smo da ćemo se vratiti nakon što se već spusti mrak, ali prošlo je dobro. Bilo je jako teško navigirati i bilo je puno kritičnih točki.”

“Bio je to jedan od najtežih brzinaca, nakon 48-satnog maratona. Opet sa velikim dinama, ali nismo imali problema. Nije bilo probušene gume ni pogrešaka. Bio je to težak, ali jako dobar dan za nas”, zaključio je Tom.

Braća Coronel sada se nalaze na 38. poziciji ukupnog poretka.

Sutra ih očekuje brzinski ispit broj osam, dugačak 678 km, koji kreće iz Al-Dawadimi-a prema Ha’il-u.

Ivan Vrhovec

Urednik MotorsportHR-a :) Započeo svoj novinarski put, daleke 2011. i očuvao ga sve do danas. Radio sam za razne medije, poput Auto90, GP1, srpski Sportissimo Rs, jednom ranije za MotorsportHR. Da, ovo je moj drugi put ovdje. :) Stekao sam iskustvo koje je neprocjenjivo i poznanstva koja su ostala i do dan danas, neka od njih su veoma čvrsta. :)
Follow Me:

Related Posts