Automoto

Visoke dine iznenadile braću Coronel na osmom brzinskom ispitu

Na današnjem sedmom brzinskom ispitu ispalo je da su dine veoma visoke. Bilo je teško dostići vrh za Tima i Toma Coronela. Sretni su štos su ponovno zaključili još dan bez ijedne greške.

Dine su iznenadile Tima, ali i Toma: “Mislim da smo izgubili podosta vremena tamo, ali to je vjerojatno zbog loše trakcije. Još uvijek nisam uspio shvatiti zašto ju nismo mogli pronaći, zato jer onda ne možete ići do vrha i onda morate sve ispočetka. U velikom oblaku prašine od tih kamiona, zapravo shvatite koliko je važno imati dobru navigaviju. Zadržali smo brzinu, ali nismo vidjeli skoro ništa”, rekao je Tom.

“Moramo se kloniti nevolja i završiti sve dane, to je najvažnija stvar. Danas smo opet bili bez problema, auto je bio dobar, nije bilo pogrešaka u navigaciji ni vozačkih pogrešaka. Nastavimo li tim tempom, mogli bi lagano završiti u top 20”, zaključio je.

Deveti brzinski ispit bit će dugačak 436 kilometara, vozit će se iz Ha’il-a prema Al Ula-i i jako je brz. Navigacija je jako važna jer nije baš nešto pregledan. Jako je važno povjerenje u automobil.

Ivan Vrhovec

Urednik MotorsportHR-a :) Započeo svoj novinarski put, daleke 2011. i očuvao ga sve do danas. Radio sam za razne medije, poput Auto90, GP1, srpski Sportissimo Rs, jednom ranije za MotorsportHR. Da, ovo je moj drugi put ovdje. :) Stekao sam iskustvo koje je neprocjenjivo i poznanstva koja su ostala i do dan danas, neka od njih su veoma čvrsta. :)
Follow Me:

Related Posts