Aktualno Featured Mercedes Mercedes-Benz T-Klasa T-Klasa Vijesti Zanimljivosti

Digitalna premijera nove T-klase na Mercedes me media


Mercedes-Benz je predstavio novu T-Klasu na Mercedes me media online platformi, s ovim potpuno novim modelom, marka s trokrakom zvijezdom nudi premium mali kombi za aktivni stil života. Premijerni film ulazi u raznolik svijet obitelji i ljubitelja slobodnog vremena te predstavlja najvažnije značajke nove T-Klase. Digitalna premijera će nakon toga biti dostupna kao video na zahtjev.

Ovim vrhunskim malim kombijem Mercedes-Benz Vans proširuje svoj portfelj za privatne kupce koji od danas uključuje ovaj atraktivni ulaz u Mercedesov svijet – za sve kojima je potrebno puno prostora, ali ipak žele voziti vozilo kompaktnih vanjskih dimenzija. T-klasa spaja sportski i emotivni dizajn s prostranom i varijabilnom unutrašnjosti, praktičnim kliznim vratima te udobnošću, povezivosti, visokokvalitetnom privlačnošću i sigurnošću tipičnom za Mercedes. Najmlađi član obitelji Mercedes-Benz na taj način donosi širok raspon značajki dizajna i udobnosti u segment privatnih malih kombi vozila.

Osim digitalne premijere, Mercedes-Benz predstavnicima medija nudi daljnje, detaljne informacije i usluge na platformi Mercedes me media. Osim izvornog zvučnog zapisa na engleskom, za čitanje ili preuzimanje biti će dostupni transkripti na brojnim jezicima. Dopunski material uključuje fotografije, grafike i videozapise i bit će dostupan za preuzimanje kao dio opsežnog medija specijala i kao press paket.Source link

Related Posts