Vodeći Marino Pirić u velikoj je prednosti nad ostalim vozačima s osvojena dva prva mjesta u dvije runde, a za vratom mu puše uvijek dobro raspoloženi Ivo Znaor. Sigurni smo da dvojica vozača (Marko Brkljačić i Uroš Berdajs) željno iščekuju pogreške prvo navedenih vozača te iskoriste priliku za još boljim plasmanom na tablici. Garanciju atraktivnih borbi zasigurno čini ostatak liste vozača poput Zrnčevića, Šorka, Pavičića, Folera i Kauderera koji bi rado pomrsili račune favoritima. Ostatak vozačke liste čine vozači od kojih se tek očekuje pravi “boom”, a to je ono što vjerujemo da svi željno iščekuju.
Bez obzira što se radi o samom finalu i zadnjoj utrci ovog prvenstva očekuju se i neka nova drift vozila i vozači. Ovoga puta očekuje se priličan broj publike, pa ovim putem ponovno pozivamo sve čitatelje da zauzmu svoje mjesto u gledalištu.

Za sve posjetitelje tu su već poznate TAXI drift vožnje, no ovog puta organizatori obavještavaju da će broj vožnji biti ograničen stoga požurite i okusite čar drifta. Standardno će biti organiziran RC drift (auti na daljinsko upravljanje), uz uvijek atraktivne hostese, nagradne igre i prateći program.
Posjetitelji će moći uživati u atraktivnim hostesama ili potražiti osvježenje u ponudi jela i pića.

Utrka se održava na Mičevecu, u nedjelju, 27. rujna. Treninzi od 9 do 13. Taxi do 14. Veliko finale od 16 do 18.
Predigra je dan ranije u Šibeniku ! Ove subote od 17 do 21 sat, u šoping centru Dalmare. Na prvoj  fiksiranoj RC drift stazi u Hrvatskoj,  površine 80 m2, pomoću daljinskih upravljača automodelima, izrađenim 1:10 po uzoru na modele pravih automobila, uz članove PRO Drift tima – DTJ – DRIFT TEAM Jazbina – Zagreb.
Uživajte u eksponatima automodela koji su pristigli iz SAD-a, Singapura, Japana, Južne Afrike, Francuske, Belgije  i sastavni su dio postava prvog RC DRIFT muzeja, koji je kao projekt pokrenut u Šibeniku. (gd)