Vijesti

McLaren Honda je upravo potvrdila da će Stoffel Vandoorne voziti za ekipu u 2018 godini.

U današnjoj izjavi za medije MCLaren Honde stoji da je “Stoffel super talentiran – te ga vidimo kao budućeg svjetskog prvaka u Formuli 1.Zato McLaren Honda sa zadovoljstvom potvrđuje da će se Stoffel Vandoorne nastaviti natjecati za ekipu u 2018. godini, kako je i planirano.
Stoffel Vandoorne je izjavio nakon toga: “Drago mi je što je ekipa sada i formalno najavila da ću nastaviti natjecati se za nju sljedeće godine, jer ću se moći približiti drugoj polovici moje prve sezone s ukupnim fokusom na posao,a to je osvajanje pobjedničkih podija i pobjeda.Zapravo da dobijem najviše što mogu izvući iz svog automobila, mojih inženjera i svih oko mene. Već sam naučio tako puno u prvoj polovici svoje prve pune sezone u Formuli 1 ponajprije od mojih inženjera, mojih mehaničara,šefa ekipe Erica [Boullier],te Zaka [Brown] i Jonathana [Neale], a isto tako i od velikog Fernanda [Alonso], koji je briljantan vozač.Posljednje, ali ne i najmanje važno, želim se zahvaliti McLarenovim partnerima i obožavateljima za njihovu lojalnost i entuzijazam.”
Eric Boullier je izjavio :”Kada smo krajem 2016. godine najavili da će Stoffel biti vozač McLaren Honde za 2017. godinu, ukazali smo na naš plan,taj plan se nije promijenio, i vrlo sam sretan što mogu potvrditi da će se Stoffel Vandoorne nastaviti utrkivati ​​i za iduću sezonu.
Kao i svi novaci, morao je puno naučiti u prvoj polovici svoje prve sezone Formule 1, ali imamo veliko povjerenje u njega i sve je bolji i bolji. Njegov suigrač je težak protivnik – to je zapravo nedostatak jer je on najvjerojatnije najbolji vozač u sportu danas – ali je i Stoffelov veliki talent i žestoke ambicije čine nas sigurnim da će s nama ostvariti velike uspjehe u budućnosti. ”
Zak Brown (izvršni direktor tvrtke McLaren Technology Group) je izjavio: “Odgovarajući Ericovim riječima, želio bih samo dodati da Stoffela smatram super talentom – budućim svjetskim prvakom Formule 1 – i zato sam oduvijek bio za produženje ugovora.Tvrdeći da bi trebao voziti za nas na višegodišnjoj osnovi.Prije nego što me netko pita bilo kakvih pitanja o trajanju, ne želimo ulaziti u takve povjerljive ugovorne pojedinosti, ali dopustite mi da samo kažem: kada smo potpisali,namjeravali smo da će se utrkivati ​​za nas značajniji broj godina i to ostaje naša čvrsta namjera.Svi znamo Stoffelov potencijal te će biti na pravom mjestu da osvoji prvu pobjedu u Formuli 1.”

Follow Me:

Related Posts