Novi servis s licencom Eurorepar car service otvoren je u Vukovaru na adresi Kudeljara 5. Autowill , tvrtka s 50-godišnjom tradicijom u servisiranju vozila raznih automobilskih marki, odlučila je napraviti još jedan korak dalje u svom poslovanju te je otvorila multibrand Eurorepar car service. Od sada će svim Vukovarcima nuditi rezervne Eurorepar dijelove koji na hrvatskom tržištu nude najbolji omjer cijene i kvalitete te pokrivaju preko 90 % voznog parka.

Mreža Eurorepar car service proširit će se i na ostale gradove u Hrvatskoj. Ove godine otvoreni su Eurorepar Car Service u Varaždinu, Zadru, Koprivnici, Osijeku, Vodicama i danas u Vukovaru. Uskoro slijedi otvaranje i u drugim gradovima diljem Hrvatske.

Koncept Eurorepar car service, iako je nov u Hrvatskoj, nije u ostatku svijeta. Njegova mreža sada već broji gotovo 4 200 servisa u 42 zemlje. Ova mreža koristi stručnost velikog proizvođača, Grupe Stellantis, koja jamči najbolji standard u pogledu kvalitete dijelova, logistike i metode popravaka.


Source link