PRESVETLI NA MAXU..Lewis je najavio veliku međuunutarnju borbu. Odmah sam mami naručil još jednu limunadu…Prošle godine im je u 19 utrka uspjelo samo u dvije ukrstiti mačeve (Bahrein i Spa), ove niti jednom a sad kmica najavljuje dvoboj…hehe.. Prva limunada kreće na Maxu…Prvi prilog..izvještaj iz Bahreina..da ti pamet stane..Svi su na gridu u Kataloniji a tu se pili o nečemu tri tjedna starom.Novi sukomentator ima ovoga puta nešto bolji od inače dosadnog glasa presvetlog Bozanića (ipak, bilo par dobrih misli.., od kardinala..)..Vratite nam Kim Novak u Pal Jojey s Frankijem..! Trkeljanje o Monzi, iako je svima jasno da se ni BE to ne bi usudil…”Nema novca”…kaj je tu Lajovac stručni savjetnik…!? Priča o Gillesu..? Wow. Sve vam oprošteno…”Lewis nas upoznaje sa stazom”..boring…pa to je već tjednima na netu…”Halo, Halo..jel se čujemo..molim ?..” Pa i podsjećate malo na ”Alo, Alo”..”I would say only once”… Aj fala bogu, dalje Sky..Joj, tu je Damon Hill, poznat kao najsporiji svjetski prvak ikad. Suzy čeka u boksu..Koja glupost. Suknja u F1… Bravo Seb. Lewis se koncentriral na desno, a crveni Messershmidt s lijeve.. Ova ide Nici..Gdi nam je Kimica..Umjesto vode ima cjevčicu na pivčini..Živio. Ja se zezam a on opalil oba Rossoa..Kimi počeo voljeti ”po dvojicu” u prvom krugu…u Bahreinu dva Williamsa pomislila da idu unatraške a tu Sainz i Max (ne tv). Bottas jako dobro na startu. Prebacim se malo i na Max (tv) i čujem da Ivek presvetlom ne da do reći…Welcome to the club…(no, ok, red je oko 70-30..).. Kaj se to događa…Lotusi peru australskog Šilju…O tempora, o mores..Pastorče juri Maxa…i pada skalp..Max nije od jučer (od prekjučer je) i jako lijepo vraća Riccardu.. Fernando bu danas do boda…Bit će više ”threestopera”.. ”Dvoboj dva Benza, ostavlja bez daha…”…Prvak može samo pratiti Seba. Ne ide ni s DRS-om..!? Novi dijelovi proradili pri Ferrariju (ili možda ne..)…Lewis zapel dvije sek u boksu..Yeessss…Ipak, drugo mjesto.
Joj Fernando…(ošle žlajfe)
Uspavanka..Na zapadu ništa novo osim što je Nico dojurio do prve pobjede pa prvenstvo oživljava. Ferrari i dalje latentna opasnost u daljini s očiglednom prednošću Vettela ispred Kimija. Williams i dalje ”best of the rest” i borbi za treće mjesto. Renaultovim motorima nema spasa. Romain osmi solidnjak a šteta za štetočinu Maldonada. McLaren ipak bez boda prema trofeju za najveće razočaranje godine.
U Monte Carlu se rulet okreće ali neće biti onog iz Dunda Maroja..”tko bi gori sad je doli…”..No, možda ipak vidimo koji majstoriju više što ove nedjelje nije bio slučaj..
Goran Dijaković 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here