Aktualno benzinska Featured shell Vijesti Zanimljivosti

Zagreb bogatiji za još jedan Shell benzinski servis


Coral Croatia d.o.o. (Shell Licensee), u većinskom vlasništvu grčke kompanije Coral S.A., u Zagrebu je otvorio novi Shell benzinski servis, 29. u Hrvatskoj. Zagrebački kupci će tako osim na Shell benzinskim servisima u trgovačkoj zoni Rugvica i Sesvetama od sada pronaći Shell V-Power goriva i na adresi Štefanovec 40, Markuševec.

Posjetitelji Shell BS-a Markuševec prvih 7 dana od dana otvorenja mogu uživati u prvoklasnoj kavi s čak 50% popusta kao i u performansama Shell V-Power goriva uz 0,50 kn/ 0,06 EUR popusta po litri tijekom 30 dana od dana otvorenja.

Visokokvalitetna goriva Shell V-Power s tehnologijom DYNAFLEX pružaju maksimalne performanse vozila. Shell V-Power goriva obogaćena su snažnim sredstvima za čišćenje koja održavaju osnovne dijelove sustava i štite ih od naslaga koje utječu na performanse dizelskih i benzinskih motora.

U modernom interijeru trgovine Shell Select u Markuševcu kupci mogu pronaći sve što im je potrebno za ugodnu i bezbrižnu vožnju, poput jedinstvenog Shell Car Care asortimana za čišćenje, zaštitu i poboljšanje interijera i eksterijera vozila, te Shell Helix motornih ulja i maziva s jedinstvenom tehnologijom Shell PurePlus.

Također, zaljubljenici u vožnju na dva kotača, na Shell benzinskom servisu Markuševec pronaći će Shell Advance ulja, jedina ulja koje preporučuje Ducati.
U Shell benzinskim servisima su kvaliteta ponude i užitak boravka gostiju na prvom mjestu, stoga su njegovi Cafei ugodno dizajnirani te se u njima poslužuje prvoklasna kava.

U prekrasnom šumovitom okruženju Cafea Shell BS-a Markuševec, osim uz miris vrhunske kave, gosti mogu uživati i u cijeđenim sokovima, toplim kroasanima iz pećnice Cafea, svježim sendvičima te bogato punjenim tortiljama po jako dobrim cijenama.

Posjetite već danas novootvoreni Shell benzinski servis Markuševec na adresi Štefanovec 40, postanite allSmart loyalty član te se osjećajte nagrađeno za vašu kupnju Shell proizvoda.Source link

Related Posts