Automoto

Tom Coronel za MotorsportHR: “Bilo je lijepo i uzbudljivo, sretni smo i zadovoljni.”

Iz Dakara nam se ponovno javlja, Tom Coronel sa svojim dojmovima nakon današnjeg brzinskog ispita.

“Brzinac je bio veoma lijep, prepun pijeska i pješćanih dina, a uvijek je lijepo prolaziti tim dijelom. Pomalo je uzbudljivo voziti po takvoj površini samo sa stražnjim pogonom, možete jasno vidjeti koliko su pogoni “na sva četiri” brži.”

“Imaju toliko brzine, trakcije i snage, ali svejedno, uživali smo. Ja sam se borio s tlakom u gumama kako bi održali trakciju i gume živima. Sve je prošlo u redu, sretni smo i zadovoljni.”

“Ne znam na kojoj poziciji smo završili jer u bivacu nije bilo signala, morali smo se voziti uokolo kako bi ulovili signal.

“Sutra nas čeka 48-satni brzinski ispit”, izjavio je eksluzivno za MotorsportHR, legendarni Nizozemac.

Kao što je i sam Tom izjavio, sutra ih očekuje maratonski brzinac koji traje ni manje ni više nego 48 sati, a vozi se u Shaybahu i dugačak je 766 km.

Na kraju, također, treba napomenuti kako su braća Coronel svoj Centrury C6 danas doveli do 44. pozicije ukupnog poretka.

 

Svi medijski materijali vlasništvo su Tom Coronel službene galerije ili galerije Coronel Dakar Teama, stoga, zabranjeno ih je koristiti i dijeliti uokolo.

Ivan Vrhovec

Urednik MotorsportHR-a :) Započeo svoj novinarski put, daleke 2011. i očuvao ga sve do danas. Radio sam za razne medije, poput Auto90, GP1, srpski Sportissimo Rs, jednom ranije za MotorsportHR. Da, ovo je moj drugi put ovdje. :) Stekao sam iskustvo koje je neprocjenjivo i poznanstva koja su ostala i do dan danas, neka od njih su veoma čvrsta. :)
Follow Me:

Related Posts